Dny španělské gastronomie
27.7. - 30.7. 2017
Dny španělské gastronomie
Hotel NH Collection Olomouc Congress
Legionářská 21, Olomouc
Speciality španělské kuchyně připravované podle originálních receptů a surovin. Ochutnejte speciality španělské kuchyně v originálním podání šéfkuchaře hotelu NH Collection Olomouc Congress, který patří do španělského hotelového řetězce NH hoteles.
Nutná rezervace na tel.: 585 575 861, fb.nholomouccongress@nh-hotels.com, www.nh-olomouc.cz
Colores Flamencos festival menu
Předkrmy / Starters
Krém z pečených paprik s bazalkovým olejem 80,-
Roast pepper cream with basil oil
Salát s grilovanými krevetami a Serrano šunkou 120,-
Salad of grilled jumbo prawns and serrano ham
Tabla de la casa - selekce španělských salámů a sýrů 120,-
Meat and cheese tapas
Hlavní chody/Main courses
Konfitované prso z perličky na pomerančích,
houbovo-olivové fricassé, grilovaná polenta 240,-
Confit guinea fowl breast served
with forest mushrooms and black olives fricassé, grilled polenta
Telecí oháňky ve vlastní šťávě s pinto fazolemi a chorizem 260,-
Veal braised oxtails with pinto beans and chorizo salami
Marinovaný steak z hovězího pupku, artyčoky na másle
a bramborové pyré s česnekem a šafránem 320,-
Marinated flank steak with buttered artichokes and garlic potato purée
Salát z chobotnice se sušenými rajčaty, grilované fíky a carpaccio z chobotnice 290,-
Octopus salad with sundried tomatos, grilled figs and octopus carpaccio
Dezerty / Desserts
Crema Catalana 100,-
Crema Catalana
Cheesecake z bílé čokolády a růžového pepře, pomerančový přeliv
s kousky chilli 100,-
White chocholate and pink peppercorn cheesecake with chili orange sauce
Selekce domácích zmrlin a sorbetů 100,-
Selection of homemade ice-creams